Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Vychází vzpomínky Miroslava Horníčka U příležitosti 100. výročí narození Miroslava Horníčka znovu vychází vzpomínková kniha tohoto... arr3Maydlova cena pro knihu Experimental Surgery Kniha nakladatelství NAVA Experimental Surgery obdržela od výboru České chirurgické společnosti...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 150 Kč
skladem
naše cena 50 Kč
skladem
naše cena 150 Kč
skladem

KONTAKTY

Nakladatelství NAVA
nám. Republiky 17
301 00 Plzeň
tel: 377 223 143
fax: 377 324 189

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 104 Kč
skladem
naše cena 244 Kč
skladem


Osobní údaje
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu v souladu s GDPR
    1. Udělujete tímto souhlas NAVA - nakladatelská a vydavatelská agentura, s. r. o., se sídlem nám. Republiky 17, Plzeň, IČ 45354162, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 1630 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen„Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    - jméno a příjmení
    - emailovou adresu
    - telefonní číslo
    - fakturační adresu
    - dodací adresu
    - historii objednávek

    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
      1. zřízení a administrace uživatelského účtu
      2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:
      1. zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      2. nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
      1. Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.
    6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

     


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Ochrana osobních údajů e-shopu www.nava.cz v souladu s GDPR
  1. Společnost NAVA - nakladatelská a vydavatelská agentura, s. r. o., se sídlem nám. Republiky 17, Plzeň, IČ 45354162, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 1630 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Denisou Hrdličkovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
  3. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese sekretariat@nava.cz
  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.nava.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů v souladu s GDPR
  1. Udělujete tímto souhlas NAVA - nakladatelská a vydavatelská agentura, s. r. o., se sídlem nám. Republiky 17, Plzeň, IČ 45354162, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 1630 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen„Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  • jméno / přezdívku
  • emailovou adresu
  • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
  2. zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

.              zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

.              Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

  1. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
    2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.
    3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení v souladu s GDPR
    1. Udělujete tímto souhlas NAVA - nakladatelská a vydavatelská agentura, s. r. o., se sídlem nám. Republiky 17, Plzeň, IČ 45354162, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 1630 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen„Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

      • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Zkrácená informace o zpracování osobních údajů

Společnost NAVA NAKLADATELSKÁ A VYDAVATELSKÁ AGENTURA s.r.o., IČO: 45354162, se sídlem náměstí Republiky 131/17, Vnitřní Město, 301 00 Plzeň, Vás tímto informuje o tom, že osobní údaje o fyzických osobách, které nám sdělíte anebo které zjistíme z veřejně přístupných registrů, budeme jako správce zpracovávat v listinné a elektronické podobě za účely a z právních důvodů: jednání o uzavření smlouvy, plnění smlouvy, splnění právních povinností a naplnění našich oprávněných zájmů, a to po dobu nezbytnou k naplnění těchto účelů. Spolu s námi jsou příjemci osobních údajů naši zaměstnanci a členové orgánů naší společnosti a naši zpracovatelé. Osobní údaje zpracováváme výlučně v souladu s právními předpisy (zejm. nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 – „GDPR“). Podrobnosti o podmínkách zpracovávání osobních údajů a právech dotčených fyzických osob naleznete na www.nava.cz.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

ŽÁDOST – UPLATNĚNÍ PRÁV SUBJEKTU ÚDAJŮ

Správce osobních údajů

NAVA NAKLADATELSKÁ A VYDAVATELSKÁ AGENTURA s.r.o.

se sídlem náměstí Republiky 131/17, Vnitřní Město, 301 00 Plzeň

IČO: 45354162

zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 1630

zastoupená Ing. Otou Rubnerem, jednatelem

e-mail: sekretariat@nava.cz

Identifikace Subjektu údajů

Jméno a příjmení:        _________________________________________________

Datum narození:          _________________________________________________

Adresa:                        _________________________________________________

Další identifikace (e-mail, telefonní číslo,…):  _______________________________

Předmět žádosti – Jaké právo chci využít

Vyplňte pouze práva, která chcete využít a v rozsahu, v jakém je chcete využít. V případě výběru práva, u něhož je více nabízených možností rozsahu využití (např. právo na přístup či právo na přenositelnost), prosím nehodící se možnost škrtněte.

Právo na přístup

Stačí mi znát typy osobních údajů, které o mě zpracováváte (např. údaje nutné k plnění smlouvy nebo smluv, které jsme společně uzavřeli).

NEBO

Chci znát podrobně všechny osobní údaje, které se mě týkají, a které zpracováváte, ale nepotřebuji obdržet kopie těchto osobních údajů.

NEBO

Chci znát podrobně všechny osobní údaje, které se mě týkají, a které zpracováváte, a dále žádám o zaslání kopie těchto osobních údajů, a to tímto způsobem:

na emailovou adresu:_______________________;
nebo na tuto adresu: ________________________.

Právo na opravu

Přeji si opravit/doplnit následující osobní údaje: _____________________________________

Aktuální hodnota (verze) osobních údajů je: ________________________________________

 

 

Právo na výmaz

Přeji si, abyste o mně dále nezpracovávali následující osobní údaje ____________________________ a vymazali je z Vašich systémů.

Právo na omezení zpracování (popište, jaké zpracování si přejete omezit, případně uveďte, kterých osobních údajů se má omezení týkat)

Přeji si, abyste omezili následující zpracování _____________________________________________ ______________________________________ (popis zpracování, které si přejete omezit) mých osobních údajů _______________________________ (kterých osobních údajů se má omezení týkat).

Právo na přenositelnost

Žádám o přenos těchto/všech osobních údajů, které o mě zpracováváte, __________________________________, v následujícím formátu ____________________.

Osobní údaje přeneste mně na následující emailovou adresu: __________________

NEBO

Přeneste osobní údaje přímo následujícímu novému správci:

Jméno správce: __________________________________

Adresa správce: __________________________________

Email správce:  __________________________________

Telefon správce:           ____________________________

Právo vznést námitku proti zpracování

Vznáším námitku proti následujícímu zpracování mých osobních údajů: ________________________

Pokud žádáte o výmaz/omezení zpracování a uznáme oprávněnost Vaší žádosti, budeme o výmazu/změně/omezení zpracování osobních údajů informovat všechny příjemce, kterým byly Vaše osobní údaje zpřístupněny, s výjimkou případů, kdy by to bylo nemožné nebo by to vyžadovalo nepřiměřené úsilí. Máte zájem o informaci o takových příjemcích osobních údajů? (ANO/NE)

Důvod žádosti

Pokud žádáte o výkon práva na výmaz, práva na omezení zpracování nebo práva vznést námitku, uveďte, prosím, níže zdůvodnění Vaší žádosti. V případě potřeby využijte pro zdůvodnění žádosti další list papíru a tento/tyto přiložte k této žádosti. Pokud tak neučiníte, nemůže být žádosti vyhověno.

Odůvodnění žádosti (v požadovaných případech):


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ